Hry zadarmo, nebo se slevou: Akce na PlayStation Plus. Rozdává se Splinter Cell a Evil Dead: The Game zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam a GOG – Czech & Slovak Games Sale

O festivalu českých a slovenských her jsme v tomto týdnu psali už několikrát. Nesmíme ho zapomenout zahrnout i v našich slevách. Na Steamu i GOGu momentálně najdete hry od tuzemských tvůrců za velmi příjemné ceny. Hned několikrát je tady zastoupeno třeba studio Amanita Design. V jejich tvorbě nemůžete sáhnout vedle. Můžeme doporučit třeba Samorost 3 (5$), Chuchel (4$) nebo logickou plošinovku Creaks (7$).

74c4337a-c7fb-473c-87dd-dd839c5110a3

Na prezentaci spojené s festivalem se objevila novinka od studia FiolaSoft. Její vydání je ale ještě daleko, takže zatím máte dost času na pokoření Blackhole (1,8$). Na pohled může tato skákačka působit jednoduše. Díky chytrému systému přepínání gravitace ale některé úrovně můžou pěkně potrápit. Hru si můžete za dolar upgradovat na kompletní edici, ve které kromě DLC najdete také digitální artbook nebo vývojářské deníčky.

Kromě her z posledních let jsou ve slevách i české klasiky. Strategie Original War (1$) stále zvládá v žánru obstát, i když vyšla začátkem tisíciletí. Hned vedle ní je akční střílečka El Matador (1$), které se ne nadarmo říká český Max Payne. Tvůrci z Plastic Reality Technologies si vypůjčili zpomalování času během skákání.

Váš názor Další článek: To nejlepší z listopadové PC Gaming Show. Kerbal Space Program 2, Warhammer 40 000 a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,