Hry zadarmo, nebo se slevou: Akce na předplatné Ubisoftu a First Class Trouble zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Fresh Indie Sale

Na scéně nezávislých vývojářů stále vznikají originální hry, které častokrát svým nápadem zvládají předčít produkci světových studií. Přesně takové tituly najdete v nové slevové akci na GOGu. Výborným příkladem je Darkest Dungeon (3,5$), kde se svojí partou vyrážíte do podzemí a v tahových soubojích se snažíte porazit nebezpečí temnoty. Musíte hlídat, aby vaši parťáci byli zdraví nejen po fyzické, ale také po psychické stránce. Určitě nechcete, aby se vám v půlce boje někdo zhroutil.

darkest 2016-03-20 13-07-23-30.jpg

Trochu jiným směrem jde příběhová adventura Firewatch (5$). Jakožto strážný přírodního parku se vydáváte na svoji tradiční obchůzku, abyste se ujistili, že je vás revír v pořádku. Tentokrát ale neprobíhá jako obvykle. Hlídač ve svém revíru není sám, a tak je načase pustit se do pátrání, jestli náhodou nehrozí nebezpečí.

Už je to pár let, co jsme se poprvé setkali s Pedrem. My Friend Pedro (4,2$), jakožto výborná 2D akce, stále dokáže zabavit. Nejde jen o to, abyste vyřídili své nepřátele, musíte to udělat pěkně ve stylu. Pedro se ani trochu nebere vážně. Důkazem toho je, že roli vypravěče této hry zastupuje banán.

Žánry metroidvanie a rogue-like plošinovky k sobě mají velmi blízko a pokud bychom je dali dohromady, vzniklo by něco jako Dead Cells (15$). Hromada zbraní, různé způsoby průchodu, které záleží na vašich rozhodnutích, či neustále se rozšiřující obsah. To všechno tady najdete zabalené do pixelartového prostředí s perfektní hratelností.

Váš názor Další článek: Pirátská akce Skull & Bones je opět odložena. Ubisoft také zrušil trojici neoznámených projektů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,