Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na remastery a strategie Aven Colony zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Aven Colony zdarma

Po pár týdnech temnoty máme v rozdávačce na Epicu zase jednu barevnější záležitost, která by mohla zaujmout fanoušky strategií. Na zdejší mimozemské planetě se budete snažit postavit lidskou kolonii, která bude plně soběstačná a zároveň odolá nástrahám, které na vás na této planetě čekají.

image.png

Prostředí se od Země výrazně liší, takže tomu budete muset uzpůsobit svoje stavitelské plány. Prvním problémem, se kterým se budete muset vypořádat, je nedostatek kyslíku v atmosféře. Čeká vás ale řada dalších nebezpečí, jako jsou elektromagnetické bouře, erupce smrtících plynů nebo zdejší fauna.

Planeta Aven Prime skrývá spoustu tajemství, které budete moci objevit v rámci příběhové kampaně. Můžete se tedy dopátrat toho, proč je v takovém stavu a co se na ni odehrávalo v dávné historii. Kromě budování hraje objevování a expedice zásadní roli v hratelnosti.

Diskuze (2) Další článek: Elden Ring v nových záběrech ukazuje souboj s drakem, pestrý svět a spoustu dalšího

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,