Hry zadarmo nebo se slevou: akce na Resident Evil a tycoonovka zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Focus Home Interactive sale

Na GOGu si v aktuální slevové akci můžete pořídit hry od vydavatelství, které pod sebou shromažďuje celou řadu menších vývojářských studií. I když se jejich hry velikostí nemohou rovnat největším hráčům na herním trhu, tak jim jejich kvality upřít nemůžeme. Na rozdíl od jiných akcí GOGu tady najdete převážně hry z posledních let.

A Plague Tale Innocence Screen 6.jpg

Hned na začátek musíme zmínit A Plague Tale: Innocence (18,22$). Patří mezi nejlepší příběhovky minulého roku a o Asobo Studios ještě v budoucnu určitě uslyšíme. Děj se odehrává ve Francii v dobách morové epidemie, kdy jsou ulice měst plné nakažených krys. Hlavními představiteli jsou sourozenci, kteří přišli o rodiče a nyní musí utíkat před inkvizicí.

Pokud máte rádi starší RPG jako Gothic nebo Risen, mohl by vás zajímat také GreedFall (29,75$). I když jeho kvality nedosahují takové úrovně, jakou bychom si přáli, tak moc podobných titulů za poslední roky nevyšlo. Od studia Spiders se pak v budoucnu můžete těšit na Steelrising, který má být jejich nejpropracovanějším RPG.

Na pořádnou hru z univerza Vampire The Masquerade stále čekáme, takže se do doby, než vyjde druhé Bloodlines, můžete pustit třeba do Vampyra (14,28$). Příběh doktora, který se vrací do Londýna z války a stává se z něj upír, není vůbec špatný, jen na hratelnosti si tvůrci z Dontnodu mohli dát více záležet. Ke všem zmíněným titulům pak mezi slevami najdete i jejich DLC.

Diskuze (4) Další článek: Mafia: Definitive Edition - zahraj tu naši | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,