Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na retro hry a strategie Terraforming Mars zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Good Old Games Sale

Digitální obchod GOG začínal s tím, že jste si na něm mohli pořídit hlavně retro hry, které se nikde jinde neprodávaly. Postupně se jeho nabídka značně rozrostla, ale kultovní kousky z herní historie tam najdete stále. Stovky z nich můžete mít se slevou v aktuální akci.

ff3492d7-e7e5-4dd8-b941-6997df258a50

Docela nedávno byl potvrzen vývoj nového dílu série Tomb Raider. Proč se tedy nepodívat, jak to všechno začalo. Tomb Raider: Anniversary (1,08$) je remake prvního dílu, který vám původní dobrodružství Lary Croft přinese ve značně vylepšeném zpracování. V této klasické akční adventuře budete hledat ztracené město Atlantidu ale navštívíte třeba i egyptské pyramidy.

Po letech by se v tomto roce měl vrátit Guybrush Threepwood. Secret of Monkey Island (3,13$) je začátek jeho výpravy s cílem stát se pirátem. Hru tady najdete ve speciální edici, která má remasterovanou grafiku a herní mechaniky jsou uzpůsobeny moderním standardům. Máte ale možnost kdykoliv přepnout do původní podoby. Mezi slevami najdete i ostatní díly ze série Monkey Island.

Najde se tady i několik českých legend. Ve strategii Original War (0,98$) si budete hrát s časem. Kampaň si můžete projít z pohledu Spojenců nebo Sovětského svazu. Vše se točí okolo záhadného mimozemského artefaktu a nerostu, který je potřeba k jeho provozu.

Váš názor Další článek: Víme, kdy začíná letošní Summer Game Fest. První prezentací nás opět provede Geoff Keighley

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,