Hry zadarmo nebo se slevou: akce na sci-fi RPG a strategie Tharsis zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Speed Brawl a Tharsis zdarma

Minulý týden nás Epic překvapil prvním dílem výborného hardcore RPG Nioh. Tentokrát tady nemáme tak zvučná jména, ale stále je o co stát. Zdarma je k dispozici dvojice menších her. Speed Brawl v sobě kombinuje 2D bojovku se závody. Během toho, co se vypořádáváte s monstry na cestě, si také musíte neustále udržovat rychlost.

image.png

Vedle toho je Tharsis mnohem poklidnější. Jedná se o sci-fi vesmírnou strategii, ve které se ze stejnojmenného regionu na Marsu začal ozývat záhadný signál. Na vás tedy je, abyste zjistili, kdo ho poslal a co vlastně znamená.

Tharsis si bere spoustu herních prvků z klasických deskovek. Souboje jsou tahové a věci se rozhodují hodem kostkou. Vy se chopíte role posádky, která se vydala na první lidskou misi na Marsu. Musíte nejen prozkoumat onen signál, ale také zajistit dostatek surovin a bezpečí pro členy posádky.

Diskuze (1) Další článek: Life is Strange: True Colors – naučte se vnímat emoce | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,