Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na Season Passy a příběhové sci-fi Prey zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – 505 Games Sale

Vydavatelství 505 Games se za dobu svojí existence podílelo na titulech z rozmanitých žánrů. Několik z nich nyní najdete ve slevové akci na GOGu. Největším jménem je tady jednoznačně Control (13$), což je zatím poslední velký titul studia Remedy a dost možná o této značce v budoucnu ještě uslyšíme. V roli novopečené zaměstnankyně korporátu přicházíte do situace plné nadpřirozených sil.

Control_20190826174407.jpg

Mirror’s Edge ukázal, že parkourové hry se dají zpracovat opravdu dobře. I když tento žánr zpracovává málo titulů, tak Ghostrunner (13$) patří mezi ty, které k tomu po dlouhé době opět přistoupili správným způsobem. Na rozdíl od Mirror’s Edge to ale není jen o skákání z plošiny na plošinu a běhu po zdech. Tady totiž hrajete za mechanického vojáka s katanou v ruce, který se snaží dostat až na vrchol zdejší kyperpunkové věže.

Horace (6,5$) je docela opomíjená plošinovka, na které pracovala dvojice vývojářů. S malým robotem se vydáte na velkou výpravu, která si zakládá na emotivním příběhu. Postupně získáte nové schopnosti, díky kterým se dostanete na dříve nedostupná místa, a navíc vám pomohou při střetu s nepřáteli.

Váš názor Další článek: Silent Hill žije. Uniklo několik obrázků z připravované novinky. Má vznikat víc než jedna hra

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,