Hry zadarmo, nebo se slevou: Akce na season passy od Ubisoftu a skákačka Kao the Kangaroo zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG + Steam – May the 4th Be With You

Včera jistě všichni fanoušci Star Wars náležitě oslavili den Hvězdných válek. Na to, abyste si udělali radost hrou z tohoto univerza, ale ještě není pozdě. Akce na GOGu i Steamu trvají pouze do dnešních 19:00, takže není nač čekat, pokud si chcete do knihovny doplnit některou z LEGO Star Wars her, Battlefrontu nebo starších RPG.

66c6fbf8-3bdf-4c79-aa72-970be3b7caca

Když už padla zmínka o LEGO Star Wars, proč rovnou nevzít to největší a nejnovější. LEGO Star Wars: Skywalker Saga (20€) spojuje dohromady příběhy ze všech devíti epizod. Prozkoumáte různé planety se stovkami různých postaviček v rukou. Zlevněná je také Galaktická edice hry (28€), ve které najdete řadu kolekcí přidávající další hratelné postavy.

A teď se vydáme hlouběji do historie. Star Wars: Dark Forces (1,9$) už je mezi námi téměř 3 dekády a stále je to výborná FPS akce. Vznikla v éře prvního Dooma a Duke Nukem 3D, takže se není čemu divit, že se nese v podobném stylu jak v ohledu grafiky, tak hratelnosti. V hlavní roli je Kyle Katarn, který se se skupinou rebelů staví proti silám Impéria.

Každému fanouškovi Star Wars by v herní knihovně rozhodně nemělo chybět Star Wars: Knights of the Old Republic (2,9€). Velké příběhové RPG od Bioware, které hráči nabízí naprostou volnost v rozhodování  vývoji postavy, stále patří mezi ty nejlepší hry, skrz které se do univerza Star Wars můžete podívat.

Váš názor Další článek: Hráli jsme Park Beyond. Budování barvitého zábavního parku staví na základech legend žánru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,