Hry zadarmo nebo se slevou: akce na Trine a Surviving Mars zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Frozenbyte Publisher Sale

Frozenbyte patří na poli herních vydavatelů mezi ty menší společnosti. Je ale jedna série, díky které budete okamžitě vědět, o co se jedná. Logická plošinovka Trine si vysloužila oblibu u hráčů především díky perfektním prvním dvou dílům. V pohádkovém 2,5D prostředí jsme se společně s trojicí hrdinů proplétali skrz různorodá prostředí a řešili jednu hádanku za druhou.

a8109bd3-b384-4ce3-a36b-19ab89ec32e9

Ta nejlepší volba pro ty z vás, kteří se s Trine ještě nikdy nesetkali, je bezesporu Ultimate Collection (15€). Obsahuje totiž všechny díly včetně nejnovějšího The Nightmare Prince, který nevyšel zase tak dávno. Druhý díl navíc dostanete rovnou v edici Complete Story, která do hry přidává expanzi Goblin Menace spolu s jedním novým levelem navíc.

Co už ale ultimátní kolekce nezahrnuje, je DLC pro čtvrtý díl s podtitulem Melody of Mystery (6,4€). To už si budete muset pořídit samostatně. Do hry přidává navíc šest zbrusu nových levelů spolu s novými schopnostmi hrdinů a rozšířením příběhu.

Kromě her samotných si na GOGu můžete pořídit také jejich artbooky a soundtracky, které výborně dokreslují pohádkovou atmosféru celé série Trine. Většinou vás takové doplňky ke každému dílu vyjdou ve slevách na 2,5€. Soundtracky čtvrtého dílu a jeho výše zmiňovaného DLC se ale prodávají samostatně.

Diskuze (11) Další článek: Není cesty zpět, říká nový trailer na online týmovku Outriders

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,