Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na závěr léta a bonusy do Destiny 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – The GOG Sale

Na GOGu si pro nás tento týden připravili pořádně nabitou akci. Najdete tady hromadu her od retra po aktuální tituly a nechybí ani výhodné balíčky. Slušnou slevu dostala například i Mafia Trilogy (24,5$), která obsahuje remake prvního dílu a spolu s oběma pokračováními v definitivní edici včetně DLC. Původní Mafia (6,8$) je také zlevněná, ale tu už si musíte dokoupit samostatně.

50432461538_f962700920_k.jpg

Již tradičně ve zdejším obchodě najdete i ověřené klasiky. Ať už je řeč o prvním Deus Ex (1$), F.E.A.R (1,5$) nebo Tomb Raider: Anniversary (1$), tak za zlomek původní ceny každého z nich se královsky zabavíte na desítky hodin. Z her, které najdete pouze na GOGu, pak můžeme vypíchnout třeba SWAT 4 (4,7$) nebo Blood Omen: Legacy of Kain (5$).

Ohedně série Deus Ex jsou zlevněné i další díly série. Z těch posledních se rozhodně nejvíc povedlo Human Revolution (3$). Máme ho tady ve vylepšené Director’s Cut edici. I po letech je příběh Adama Jensena o hledání únosců ve kyberpunkové budoucnosti výbornou záležitostí. Pokud ale tíhnete více k fantasy, můžete se pustit do Dragon’s Dogma (4,9$), které nedávno oznámilo pokračování.

V průběhu dní v rámci této slevy rotují časově omezené slevy a občas dojde i na rozdávání některých her zdarma. Můžete tedy narazit i na další lákavé nabídky. Akce jako taková ale trvá až do 5. září.

Váš názor Další článek: PlayStation 5 zdraží. Dostupnost se stabilizuje, Sony reaguje na inflaci zvýšením ceny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,