Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na závody od Ubisoftu a Killing Floor 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – July Deals

PlayStationu nestačí jedna velká letní akce, a tak tady po skončení té z minulých týdnů máme další. Opět platí, že její součástí je rozmanitá škála titulů zasahujících do všech možných žánrů. Za pár stovek můžete mít třeba remake Resident Evil 3 (420 Kč). Oproti předchozímu dílu se sice tolik nepovedl, ale jako příprava na předělávku pokračování poslouží i tak bez problému.

4784f32d-d7cf-4648-87f3-f2ab0c334127

Fanoušci anime a manga sérií si u většiny velkých značek musí vystačit s bojovkami. Podobně je to i u značky Demon Slayer. The Hinokami Chronicle (870 Kč) vypráví první části příběhu o zabíjení démonů, kdy se hlavní hrdina Tandžiró snaží svoji sestru zbavit démonického prokletí a vrátit ji zase do běžného života mezi lidi.

S posledním dílem série Yakuza přišla spousta změn. Like a Dragon (675 Kč) kompletně mění soubojový systém a vypráví příběh zbrusu nového hrdiny, takže je to ta správná chvíle, kdy do série mohou naskočit i úplní nováčci. Ičiban se shodou okolností stane vyvrhelem své rodiny a musí přežívat v doposud nepoznaných ulicích čtvrti Idžinčó.

Ubisoft sice stále tlačí Valhallu, ale stále se vyplatí vrátit se do zlatých časů série Assassin’s Creed, kdy jsme prožívali příběh Ezia Auditore. The Ezio Collection (357 Kč) obsahuje všechny tři jeho díly. Od Florencie se podíváme až do Istanbulu, kde konečně vyřešíme záhadu mistra Altaira a pevnosti Masjaf.

Váš názor Další článek: Vyšla nová hra ze světa Zaklínače. Gwent: Rogue Mage vypráví příběh z doby dávno před příchodem Geralta

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,