Hry zadarmo nebo se slevou: akce pro VR a Railway Empire zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Railway Empire a Where The Water Tastes Like Wine zdarma

Na Epicu tento týden najdete v nabídce her zdarma opět dva tituly. V prvním z nich si zahrajete na majitele společnosti, která se zabývá vlakovou dopravou. Railway Empire vás vezme do Spojených států ve 30. letech 19. století, kdy se tento druh dopravy teprve rozvíjel. Je na vás, jak si postavíte tratě a jaké lokomotivy se 40 dostupných modelů budete využívat. Hlavně aby všechno fungovalo jako hodinky.

image.png

Oproti českým Mashinkám má Railway Empire o něco realističtější stylizaci. Na druhou stranu mají Mashinky větší volnost a propracovanější možnosti mimo jiné i díky silniční dopravě a dalším prvkům. Mohlo by se zdát, že stejně jako například Train Simulator bude mít Railway Empire stovky DLC s novými lokomotivami. Naštěstí za DLC obsah neutratíte stovky euro. Doplňky přidávající nové scénáře a vlaky Railway Empire sice má, ale je jich jen pár. Epic každopádně rozdává pouze základní verzi.

Kromě toho si můžete vzít ještě Where The Water Tastes Like Wine, což je adventura o cestování, sdílení příběhů a přežívání. Má velmi pěknou ručně malovanou grafiku, která kombinuje 2D a 3D prvky. Příběhy ostatních obyvatel zdejšího světa jsou velmi důležité, protože mimo jiné tady slouží i jako měna, která vám dovoluje postupovat dál hrou.

Váš názor Další článek: Ani v novém dílu Watch Dogs nebude chybět Aiden Pearce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,