Hry zadarmo nebo se slevou: akce Ubisoftu a Torchlight II zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Torchlight II zdarma

Po minulém týdnu si Epic konečně může odškrtnout všechny resty a přecházíme zase do klasického režimu. Tentokrát si můžete zdarma vyzvednou výbornou diablovku Torchlight II od studia Runic Games.

image.png

Pokud jste hráli první díl, tak budete okamžitě v obraze. Dalo by se totiž říct, že Torchlight II je “jen” více téhož. Nové postavy, nové vybavení a schopnosti doplňují rozsáhlejší lokace. Vaši cestu sice doprovází příběh, ale na ten se tady moc nehledí. Velkým rozdílem oproti jeho předchůdci ale je, že dvojka obsahuje multiplayer, a to jak online, tak LAN.

Jestli by vám nestačila samotná kampaň můžete se ponořit do komunitou vytvořeného obsahu. Díky Steam Workshopu k němu máte velmi jednoduchý přístup, takže stačí pár kliknutí a nové věci vytvořené fanoušky máte ve hře.

Sérii Torchlight čeká také pokračování, které momentálně najdete v předběžném přístupu na Steamu. Nad jeho pořízením ale doporučujeme hodně zauvažovat. Dosavadní ohlasy totiž moc pozitivní nejsou.

Váš názor Další článek: Watch Dogs Legion si dříve nezahrají ani majitelé nejdražší edice

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,