Hry zadarmo, nebo se slevou: Anno 1404, Prison Architect a Godfall zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Ubisoft Connect – Anno 1404 History Edition zdarma

Oslavy 35. výročí Ubisoftu ještě nekončí. Tento týden si pro hráče připravili další rozdávačku, kdy si do knihovny zdarma můžete přidat výbornou budovatelskou strategii Anno 1404. I přes to, že se její nejnovější díl povedl, tak 1404 je mnohými fanoušky i nadále považované za to nejlepší, co v sérii Anno můžete najít.

image.png

Hru dostanete v History edici, což znamená, že její součástí je i rozšíření Venice a několik bonusů navíc. Oproti původní verzi se také zlepšila technická stránka. Hrát můžete až v rozlišení 4K a zlepšily se i možnosti multiplayeru a kooperace.

Spolu s tímto rozdáváním bylo také oznámeno, že Ubisoft ještě nekončí s přidáváním nového obsahu pro Anno 1800. Season pass pro třetí rok sice už končí, ale příští rok nás čekají další přírůstky v rámci Year 4 passu. Celkově se tak můžete těšit na minimálně 3 další rozšíření, která by měla vyjít v průběhu roku 2022.

Diskuze (7) Další článek: Sledujte přímý přenos udělování herních cen The Game Awards 2021

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,