Hry zadarmo nebo se slevou: balíček adventur a nový Humble Choice

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Sierra Bundle

Jméno studia Sierra si jistě pamatujete jako tvůrce klasických point & click adventur. V novém balíčku na Humble Bundlu, který je již tradičně rozdělen do tří částí, najdete celou řadu her z tohoto žánru. Kromě toho ale dojde i na několik dalších titulů.

image.png

První část balíčku váš jako vždy vyjde na jedno euro. Společně s kolekcí série Police Quest dostanete ještě adventuru Gabriel Knight 3. Mimo to jsou tu ale ještě dvě hry z jiných žánrů. Velocity 2X je rychlá top-down střílečka. Jako poslední vás pak čeká TimeShift, což je také sci-fi střílečka, ale tentokrát z pohledu první osoby.

Další část (7,23€) pokračuje s adventurami. 5 dílů Quest for Glory doplňuje například The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery. Šestici her v druhém tieru pak uzavírají hry Phantasmagoria 2, Arcanum, Caesar IV a Shiftlings.

Poslední část (11€) obsahuje 7 titulů, přičemž jedním z nich je kolekce sedmi dílů série King‘s Quest. Nechybí ani novodobá předělávka, jejíž první část můžete na Steamu vyzkoušet zdarma. Následuje další Gabriel Knight, Geometry Wars 3, kolekce Space Questu, první Phantasmagoria a třetí Caesar.

Váš názor Další článek: Assassin's Creed Valhalla ukazuje herní grafiku v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,