Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček Cities: Skylines a kompletní série Bioshock zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – EA Publisher Sale

Spoustu nejnovějších her od Electronic Arts si můžete zahrát v rámci jejich předplatného. Ty starší kousky jsou ale z valné většiny dostupné pouze na PC. Na GOGu je momentálně v akci spousta z nich. Můžete se tak vrátit až do 90. let minulého století třeba se sérií Wing Commander (každý díl 1,5$). I když Star Wars Squadrons z roku 2020 nedopadly špatně, tak spousta fanoušků se stále raději vrací k retro vesmírným bitvám.

08_the_saboteur_aug09_wm.jpg

Velmi unikátní záležitostí je akce z pohledu třetí osoby jménem The Saboteur (5$). V ní se podíváme do Paříže okupované nacisty. Protagonista příběhu se musí vypořádat s nepřáteli, kteří ho připravili naprosto o všechno. Jakožto člen francouzského odboje spolupracujete s britskou rozvědkou, abyste se dostali k těm nejvýše postaveným důstojníkům.

Série Medal of Honor před pár generacemi zvládala konkurovat Call of Duty i Battlefieldu. Doby své největší slávy zažívala s vydáním dvojice dílů Allied Assault a Pacific Assault (každý 2,5$). Oba díly do dneška patří mezi nejlepší hry zasazené do dob druhé světové války. Pokud se dokážete přenést přes dnes už zastaralou grafiku, tak stále stojí za to se k nim vrátit.

Mezi budovatelskými strategiemi byla dlouhou dobu na vrcholu série SimCity. O té už jsme dlouhé roky neslyšeli, ale nic vám nebrání v tom vrátit se ke starším dílům. SimCity 2000 (1$) vyšlo před více než 25 lety, a přesto v sobě skrývá obrovské množství možností, jak si svoje město upravit tak, aby odpovídalo vašim představám.

Diskuze (2) Další článek: Capcom slaví výročí Dragon's Dogma a spouští nový web. Chystá se pokračování?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,