Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček filmových LEGO her a Wonder Boy: The Dragons Trap zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – French Week

Aktuální akce na GOGu se zaměřila na hry od francouzských tvůrců a vydavatelství. Mnohým hráčům se ve spojitosti s Francií vybaví hlavně Ubisoft, ale máme tady toho mnohem víc. Dlouholetou stálicí je také vydavatelství Focus Entertainment, které má ve svém repertoáru hned několik výborných kousků v čele s A Plague Tale: Innocence (8,5$). Tahle příběhovka nás zavede do Francie v dobách morové epidemie, kdy společně s dvojicí sourozenců utíkáme před inkvizicí.

5-11-2019_3-30-53_PM-rqq4asqr.png

Od Microids tady máme třeba FPS střílečku XIII (1,6$), která se vyznačuje osobitým komiksovým stylem. Její předělávka se bohužel moc nepovedla, a tak není od věci se vrátit k původní verzi, která stále obstojí jako klasická singleplayerová akce.

Pokud by to pro vás bylo akce málo, tak vyzkoušejte Furi (10,7$). Tady střelné zbraně vyměníme za ostrou katanu. Náplní hry jsou hlavně souboje s bossy, které v sobě kombinují prvky z žánru bullet hell. Mezi hráči je Furi oblíbené také díky výbornému soundtracku.

Zmíněný Ubisoft tady samozřejmě také nemůže chybět. Místo jeho novějších her tady máme hlavně klasiky jako Heroes of Might & Magic III Complete (2,5$). Na poli tahových strategií stále marně hledá svého nástupce. O téhle značce už jsme neslyšeli pěkných pár let, takže se není čemu divit, že starší díly mají u hráčů stále úspěch.

Váš názor Další článek: Sony spouští program PlayStation Stars. Uživatele odmění za pravidelné hraní a plnění úkolů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,