Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček her o přežití a Dishonored: Death of the Outsider zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store - Critic’s Choice

Aktuální akce v obchodě PlayStationu si vybírá z her, které v recenzích sbíraly nadprůměrná hodnocení. U některých titulů by se o výběru dalo polemizovat, ale třeba s Horizon: Forbidden West (1 054 Kč), které se konečně dostalo do větší sevy, nemáme nejmenší problém. Je načase, abychom se s Aloy nachystali na příchod rozšíření Burning Shores.

Horizon_Forbidden_West_Dive_Logo_TM_LegalLine.jpg

Své místo si tady zaslouží i Dying Light 2 (925 Kč). Start sice nebyl úplně hladký, ale v současnosti je stav této zombie akce velmi dobrý a vývojáři od ní stále nehodlají dát ruce pryč. Ve druhé polovině letošního roku pro hráče chystají druhé příběhové DLC.

Fanoušci hororu by určitě neměli minout Resident Evil Village (525 Kč). Namísto zombíků se tentokrát budeme vypořádávat se zombíky a vlkodlaky v okolí tajemné vesnice. Pokud ale chcete příběh pochopit do posledního detailu, doporučujeme nejdřív projít všechny díly. A jestli chcete něco navíc, sáhněte po Gold edici (1 055 Kč), kde rovnou najdete i příběhové rozšíření.

Sice to jsou sotva 2 měsíce od vydání, ale Palace edice Need for Speed Unbound (1 190 Kč) je ve slevě k dostání za polovinu původní ceny. Hra si přitom nevedla vůbec špatně. Závody to jsou stejně arkádové, jak je známe z předchozích dílů. Tady jde hlavně o to, jestli se vám líbí nová stylizace, která spojuje anime styl s reálným pojetím světa.

Váš názor Další článek: Předplatitelé PS Plus dostanou zdarma remake Mafie a další 3 pecky. V květnu skončí PS Plus Collection

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,