Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček her od Capcomu a žraločí Maneater zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Summer Sale

Od jarních slev plynule přecházíme k letním a jako první letos přichází na řadu GOG, kde najdete obrovské množství retro klasik i osvědčených pecek z posledních let. Jednou z takových je například série Metro, kterou najdete kompletní ve Franchise Bundle (16$). První dva díly dostanete v graficky vylepšených Redux verzích. U Exodu pak nechybí ani dvojice příběhových DLC.

Metro Exodus Screen 3.jpg

I přes svůj požehnaný věk se mezi bestsellery celé akce stále drží Heroes of Might & Magic 3: Complete (2,5$). Na jeho neustupující popularitu má jistě vliv i to, že zkrátka v posledních letech nevyšla žádná podobná strategie, která by se této klasice vyrovnala. Za zmínku v tomhle ohledu ale stojí Song of Conquest (25,6$), což je docela čerstvá záležitost.

Žánr FPS stříleček se od svých začátků znatelně posunul, ale stále se najdou zástupy fanoušků stylu původního Dooma nebo Duke Nukem. Pro takové tady máme třeba Ion Fury (9$), která je postavená na stejné technologii, jako právě Duke. Jen s tím rozdílem, že je tato verze Build enginu značně vylepšená, a i když na pohled hra vypadá jako z přelomu tisíciletí, hraje se stejně dobře jako moderní akce.

Kdybyste měli akce už dost, ve slevách je i celá řada klidnějších titulů. Neměli byste minout třeba příběhovku Firewatch (5,34$), ve které se stáváte hlídačem lesa a jeho přilehlého okolí. Běžný den se ale rychle změní, když se ukáže, že ve vašem revíru nejste sami a vaší jedinou spojkou s vnějším světem je hlas ve vysílačce.

Diskuze (2) Další článek: Goat Simulator 3 vyjde tento podzim. Podívejte se na šílený trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,