Hry zadarmo nebo se slevou: balíček her pro virtuální realitu a sitcom zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Spring Into VR Bundle

Nový balíček na Humble Bundle je o něco skromnější než ty, o kterých jsme v našich slevových souhrnech psali v minulých týdnech. To ale nemění nic na tom, že v něm najdete několik zajímavých kousků. Tentokrát se zaměřuje čistě na hry pro virtuální realitu, takže bez headsetu si nezahrajete.

image.png

V první části, která jako vždy stojí pouhé euro, najdete jednu vesmírnou záležitost. Detached vypráví příběh o členovi vesmírné jednotky, který se oddělil od zbytku skupiny. Stav vesmírné stanice na tom není zrovna nejlépe, a tak budete muset dělat vše pro to, aby se vám podařilo přežít.

Další část k Detached přidává čtveřici her (12,38€). Tady už určitě některá jména poznáte velmi snadno. Tím největším je bezesporu Star Trek: Bridge Crew. Jak už podtitul hry napovídá, stanete se jedním z členů posádky. Pravé kouzlo Bridge Crew spočívá hlavně v multiplayeru. To platí i pro Surgeon Simulator: Experience Reality. Už operace v původních dílech působily dosti bizarně a s přidáním VR ovládání dostávají úplně nový rozměr. Swords of Gurrah je pak čistě multiplayerová záležitost, ve které se budete bít s dalšími 11 hráči. Celé to pak uzavírá akce Espire 1: VR Operative.

Za poslední trojici titulů zaplatíte jen o pár centů navíc (12,59€). Přitom se jedná o výborné záležitosti v čele s VR verzí Borderlands 2. Jediná věc, která v této ulítlé střílečce oproti klasické verzi chybí, je kooperace s dalšími hráči, což je docela škoda. Vedle toho navíc dostanete ještě Job Simulator, velmi opěvovanou VR hru, která je výborná hlavně pro začátečníky. S větší akcí pak přichází Sairento VR, ve kterém si zahrajete za kyber nindžu.

Váš názor Další článek: Sea of Thieves brzy otevře moře pirátům už ve druhé sezóně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,