Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček lechtivých adventur a Tiny Tina's Assault zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Nintendo eShop – Bandai Namco Sale

V této akci na Switchi najdete sice jen pár položek, ale slevy jsou to opravdu lákavé. Každý z nabízených titulů je zlevněný více než 70 %. Za pár šupů tak můžete mít třeba výbornou logickou plošinovku Little Nightmares v kompletní edici (158 Kč). Ta spolu se základní hrou zahrnuje i příběhové DLC Secrets of the Maw.

c5d9db07-74d8-403e-b395-228f171c094c

Vedle toho tady máme úspěšnou bojovku Dragon Ball FighterZ (255 Kč). Ta se stala populární jak u běžných hráčů, tak u profesionálů. V posledních letech se FighterZ objevují na každém větším turnaji a díky jeho grafické stylizaci je na souboje radost pohledět. Jen škoda, že se tentokrát nedostalo i na doplňky. Pokud si tedy budete chtít rozšířit soupisku hratelných postav, budete si DLC muset pořídit za plnou cenu.

I z žánru RPG by se tady něco našlo. Sword Art Online: Hollow Realization (225 Kč) je adaptací stejnojmenné mangy a anime, ve kterém se vydáváme do virtuálního fantasy světa. Z běžné hry se to ale velmi rychle zvrtne. Hollow Realization tady najdete v Deluxe edici, která ke hře přidává i rozšíření Abyss of the Shrine Maiden a Warriors of the Sky.

Diskuze (3) Další článek: Hry z Game Passu pro PC již půjde modifikovat. Microsoft upraví aplikaci Xbox

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,