Hry zadarmo nebo se slevou: balík bojovek a Rising Storm zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Abzu a Rising Storm 2: Vietnam zdarma

Po pár týdnech se v obchodě Epicu rozdávají zase jednou rovnou dva tituly zdarma. Prvním z nich je Abzu, ve kterém se vydáte do hlubin oceánu. Uvidíte všelijaká stvoření, která pod hladinou přežívají, a kromě korálů vás na dně čeká i pár překvapení.

image.png

Abzu je titul, do kterého byste se měli pustit, pokud si chcete trochu oddechnout. Na svědomí ho má kreativní ředitel Journey, které se původně na PlayStationu a následně i na PC hráčům velmi líbilo. Na rozdíl od něj tady ale máme zcela odlišné prostředí. 

Vedle toho si můžete zdarma vzít ještě Rising Storm 2: Vietnam. Tato série válečných stříleček se již od počátku snaží zpracovat realističtější hratelnost, takže pokud máte rádi Call of Duty, nutně to neznamená, že se budete bavit i u Rising Stormu jen kvůli tomu, že obě hry jsou FPS střílečky.

Podtitul vám napoví, v jakém prostředí se budou bitvy odehrávat. Jelikož se Rising Storm soustředí na hru pro více hráčů, není se ani čemu divit, že tady nenajdete příběhovou kampaň. Do bitvy se může pustit až 64 hráčů najednou. Dostupných je pak přes 20 map, 50 zbraní a několik vozidel a vrtulníků.

Váš názor Další článek: Do Mortal Kombatu 11 míří Rambo a další dvojice známých tváří

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,