Hry zadarmo nebo se slevou: balík českých her a začátek QuakeConu

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Bohemia Interactive Bundle

S balíčky na Humble Bundle se to v posledních týdnech docela rozjelo. Tentokrát tady máme hned dva, přičemž první z nich zahrnuje tituly od tuzemského studia Bohemia Interactive. Jeho poslední části jsou sice o něco dražší, než je obvyklé, ale to vynahrazuje obsah, který za to dostanete.

maxresdefault.jpg

První část (0,87€) obsahuje pětici titulů v čele a Anniversary edicí Arma X. V ní najdete první dva díly včetně veškerého DLC obsahu. Vedle toho dostanete simulátory Take on Mars a Take on Helicopters. Jejich názvy mluví samy za sebe, takže se jistě obejdete bez obšírného vysvětlování. Carrier Commad: Gaea Mission už je o něco složitější. S touto sci-fi strategií si připomenete, jak vypadaly hry v tomto žánru během jejich zlatého věku. A na závěr můžete relaxovat při hraní Fairy Tail about Father Frost, Ivan and Nastya, tedy herní adaptace Mrazíka.

Ve druhé části (10,91€) dostanete třetí Armu, takže už máme tuto vojenskou sérii kompletní, alespoň co se základních her týče. Opět se ale dostalo i na pár strategií. Konkrétně to jsou UFO: Afterlight a legendární Original War, která se nedávno dostala i na GOG. Poslední položkou v této části je Exploration Pack pro Ylands. Je to docela zvláštní, protože hru samotnou v balíčku nenajdete.

Další tier (17,5€) se soustředí výhradně na DLC pro Armu 3. Dostanete tak rozšíření Jets, Apex, Tac-Ops Mission Pack a Marksmen. Celé to pak uzavírá v poslední části (26€) survival DayZ a další doplněk pro Armu s podtitulem Contract.

Diskuze (1) Další článek: Sledujte přímý přenos z akce State of Play

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,