Hry zadarmo, nebo se slevou: balík her pro virtuální realitu a XCOM 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Square Enix Publisher Sale

Square Enix už dávno není jen o japonských RPG ve stylu Final Fantasy. Za roky existence tohoto vydavatelství se podílelo na spoustě různorodých titulů. V aktuální slevové akci na GOGu najdete hlavně starší klasiky. Mimo jiné je to například celá série Deus Ex. Od prvního dílu (1$) se můžete propracovat až k Mankind Divided (4,9$), ve kterém Adam Jensen navštívil i futuristickou Prahu.

474215-deus-ex-mankind-divided-1920x1080.jpg

Městských akcí po vzoru GTA vyšla celá řada. Sleeping Dogs (3,28$) jsou ale jedinečná záležitost. Stanete se policistou v přestrojení, který se propracovává podsvětím Hong Kongu. Wei Shen výborně ovládá bojová umění a hojně je využije při častých střetech s Triádami. Hra je k dispozici v definitivní edici, což znamená, že společně se hrou dostanete i přes 20 DLC doplňků.

Bohaté zastoupení má také série Tomb Raider. Pro doplnění historie tady máme původní tři díly v jednom balíčku (2,18$). Nechybí ale ani moderní dobrodružství Lary Croft. V Tomb Raideru (4,4$) z roku 2013 se podíváme na začátek kariéry světoznámé lovkyně pokladů.

Diskuze (2) Další článek: Trpaslíci z Deep Rock Galactic míří do druhé sezóny a slibují fůru nového obsahu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,