Hry zadarmo, nebo se slevou: Balík her s ženskými hrdinkami a adventura Call of the Sea zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Female Protagonist Sale + Break the Loop

Na GOGu máme tento týden rovnou dvojici lákavých slevových akcí. V té první najdete hry s ženskými hrdinkami v hlavních rolích jakožto oslavu mezinárodního dne žen. Ve výběru máme třeba A Plague Tale: Innocence (10$), ve kterém vidíme začátek cesty sourozenců, kteří se snaží uprchnout před inkvizicí ve Francii v době morové epidemie.

5-11-2019_3-30-53_PM-rqq4asqr.png

Stále čekáme na další pořádnou hru z univerza Vampire The Masquerade. Pokud vám jde ale jen o příběh, nejsou vůbec špatnou volbou grafické romány Coteries of New York (3,77$) a Shadows of New York (4,23$), které se odehrávají v moderních dobách. Skrz tyto příběhy poznáte fungování newyorského podsvětí a zároveň svými rozhodnutími ovlivníte upírskou komunitu.

Druhá akce jménem Break the Loop se zaměřuje především na rogue-like hry, ve kterých vás čeká řada nepovedených průchodů s vylepšováním svých schopností. Zase jednou doporučujeme Dead Cells, které výborně tento žánr kombinují s metroidvánií. Rovnou můžete vzít Medley of Pain Bundle (32,2$), který spolu se hrou odemkne i všechna DLC včetně aktuální novinky Return to Castlevania.

Fanoušci rytmických her by neměli minout Crypt of the Necrodancer (3$). V těchto kobkách všechno funguje podle rytmu výborných skladeb. Každý nepřítel s různými pohyby a útoky následuje hudbu a stejně tak musíte postupovat i vy sami. Od pohybu po vlastní útoky, všechno musíte podřídit rytmu.

Diskuze (3) Další článek: Epic Games Store se ohlíží za minulým rokem. Rozdal téměř 100 titulů a spouští samoobsluhu pro vydávání her

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,