Hry zadarmo, nebo se slevou: Balík metroidvanií, zlevněné skákačky a lov duchů v Midnight Ghost Hunt zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Platformer Sale

Historie skákaček je protkaná výbornými kousky. Sbírky her v tomto žánru si můžete doplnit s aktuální slevovou akcí na GOGu, kde najdete i takové legendy, jako je Jazz Jackrabbit (1,8$). Příběhy zeleného králíka nepokračují už více než dvě dekády, ale stále stojí za to se vrátit k jeho původním dílům.

32e87741-2c7a-4ee2-9912-0b881ddbc335

Pokud vám ale retro nic neříká a chtěli byste něco novějšího, můžete sáhnout třeba po Broforce (3$). Je to skvělá akční záležitost, kterou si užijete ještě násobně víc při hraní v kooperaci. Do rukou se vám dostane řada postav, přičemž každá z nich používá jiné zbraně. Jestli nechcete s ostatními hráči spolupracovat, najdete taky také Deathmatch.

Osud série Prince of Persia je v posledních letech nepříjemné sledovat. Remaku Písků času se nejspíš dočkáme až za pár let. Proto se raději vrátíme ke starším dílům, které v rámci žánru stále patří mezi skvělé záležitosti, pokud odhlédneme od starší grafiky. V nabídce je celá hlavní trilogie od Písků času (2,13$) až po Dva trůny (2,13$). Škoda ale je, že v těchto verzích nenajdete český dabing, který byl součástí krabicovek.

Většina skákaček do své hratelnosti zahrnuje i notnou dávku akce. Pokud byste raději měli pohodovější zážitek, můžete zkusit Owlboy (10$). Zdejší hlavní hrdina je z poloviny člověk a z poloviny sova. Na výpravě v otevřeném světě potká řadu dalších podivuhodných stvoření, která mu mohou pomoci při překonávání překážek.

Váš názor Další článek: Six Days in Fallujah brzy vyjde v předběžném přístupu. Kontroverzní střílečka byla oznámena už před 14 lety

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,