Hry zadarmo, nebo se slevou: balík stříleček ze staré školy a Cities: Skylines zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam – Ubisoft Publisher Sale

Tento týden si svoji herní knihovnu na Steamu můžete obohatit o spoustu her od Ubisoftu. Do této akce spadá většina jeho velkých značek v popředí s dlouholetou sérií Assassin’s Creed. Najdete tady všechny díly z posledních několika let i ty, se kterými příběhy asasínů začínaly. S velkou slevou můžete mít třeba Assassin’s Creed Origins (12€), ve kterém prozkoumáte starověký Egypt.

assassins_creed_origins_e3_2017_1.jpg

Další velkou sérií od Ubisoftu, která nechybí v žádné větší akci, je Far Cry. Až na její poslední přírůstek tady najdete všechny díly. Podíváte se například na americký venkov ve Far Cry 5 (12€), do hor s Far Cry 4 (9€) anebo si můžete projít kratší samostatné rozšíření Far Cry 3: Blood Dragon (4,5€).

Akce nezapomíná ani na značky, které Ubisoft v posledních letech už tolik neprotlačuje do popředí. Špionská akce Splinter Cell se na scéně neobjevila už dlouhé roky. Její poslední díl Blacklist (5€) prozatím ukončil kariéru Sama Fishera, ale nový přírůstek už by měl ve studiích Ubisoftu vznikat. Pauzu si ale teď nejspíš dají Watch Dogs. Po nepovedeném Legionu o této sérii není vůbec slyšet. Můžeme ale doporučit Watch Dogs 2 (12€), které je z celé trilogie tím nejlepším.

Diskuze (4) Další článek: Steam měl v roce 2021 přes 69 milionů uživatelů denně. Velký růst pokračuje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,