Hry zadarmo nebo se slevou: Black Friday a Elite Dangerous zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Elite Dangerous a The World Next Door zdarma

Po chudším týdnu tady zase máme o něco lákavější nabídku her zdarma na Epic Store. Tentokrát nezůstaneme jen u jednoho titulu. Jak už to tak bývá, větší hru doprovází ne až tak známá záležitost.

ff5acd19-fd15-49ac-8277-fdf1adc9ffd5

Hlavním lákadlem je každopádně vesmírný simulátor Elite Dangerous. V době, kdy vycházel, se předpokládalo, že půjde o konkurenci pro ambiciózní Star Citizen. Jak ale moc dobře víme, vydání Star Citizenu je stále v nedohlednu. Zato vývojáři z Frontier Development se s tím vypořádali mnohem rychleji a jejich výprava do vesmíru započala už v roce 2014.

Od té doby se toho spousta změnila. V následujících letech hru dodatečně obohacovali o nový obsah. V současné podobě se tak můžete například i projít po povrchu planet a prozkoumávat všechno pěkně z blízka, což v původní verzi nebylo možné.

Spolu s tím si do knihovny můžete přidat The World Next Door, což je indie příběhovka s jednoduchou kreslenou grafikou. I když dojde i na souboje, tak by pro vás neměly být problémem, protože tady probíhají skrz klasické “spoj 3” mechaniky.

Váš názor Další článek: Rockstar láká na velkou prosincovou aktualizaci pro GTA Online

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,