Hry zadarmo, nebo se slevou: Black Friday a lovecký theHunt zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Black Friday Sale a theHunter: Call of the Wild zdarma

Černý pátek nás bude provázet celým dnešním výběrem slev. Na Epicu ale již tradičně dostanete i něco zdarma. Tentokrát se můžete připravit na lov v theHunter: Call of the Wild. Vydáte se do otevřené divočiny plné zvířectva, které můžete lovit různými způsoby. Do hraní se můžete pustit i v kooperaci.

image.png

Z velké slevové akce, která momentálně na Epicu probíhá, by se dala vybrat spousta věcí. S velkou slevou můžete mít třeba strategii Total War: Warhammer (324 Kč). Studio Creative Assembly s ní dokázalo, že této sérii sedí i zasazení do fantasy světa. Slevy se týkají i DLC, které do hry přidávají nové hratelné rasy.

Pro hraní v partě se pak hodí stále docela čerstvý Back 4 Blood (1 100 Kč). Pokud vás bavily původní Left 4 Dead, s tímhle určitě chybu neuděláte. Vývojáři od něj navíc ještě nedali ruce pryč a postupně hru hodlají vylepšovat a přidávat do ní nový obsah. Oproti Left 4 Dead se liší hlavně tím, že si tady skládáte balíček karet, které ovlivňují vybavení a vlastnosti vaší postavy.

Nedávno se na Epicu rozdávalo zdarma samostatné DLC pro druhé Borderlands. Pokud vám to bylo málo, tak za pár stovek si můžete pořídit Borderlands 3 (387 Kč). Jeho reputace sice nedosáhla takové úrovně jako druhého dílu, ale svým stylem a množstvím ulítlých zbraní nepřestává překvapovat ani tentokrát.

Váš názor Další článek: Podívejte se do zákulisí vývoje akce Far Cry 6 v nejnovějším dokumentu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,