Hry zadarmo nebo se slevou: červí akce a Plague Tale: Innocence zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – A Plague Tale: Innocence a Minit zdarma

Po pár týdnech, kdy byly v rozdávačkách Epicu pouze menší záležitosti, tady máme zase jednu pořádnou pecku. A Plague Tale: Innocence od francouzského studia Asobo je jednou z nejlepších příběhovek roku 2019.

5-11-2019_3-30-53_PM-rqq4asqr.png

Podíváme se do Francie minulosti. Konkrétně do dob, kdy probíhala morová epidemie. Hlavními protagonisty příběhu jsou sourozenci Amicia a Hugo, kteří si se svojí rodinou žili docela spokojeně. To se ale razantně změnilo, když se o ně začala zajímat inkvizice. Na útěku se musí vypořádat nejen s inkvizitory, ale i s hordami nakažených krys.

Vedle toho si také můžete zdarma vzít kratičkou adventuru Minit, ve které vždy hrajete pouze minutu. I za takový krátký čas se toho ale dá stihnout hodně. Ve zdejším světě narazíte na spoustu nepřátel i obyvatel, kteří by ocenili vaši pomoc. 

Váš názor Další článek: Back 4 Blood se za pár hodin stal nejhranějším novým titulem na Steamu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,