Hry zadarmo, nebo se slevou: československá akce a Splinter Cell zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Ubisoft Connect – Black Friday a Splinter Cell: Chaos Theory zdarma

Černý pátek nás letos sice teprve čeká, ale už i na některých herních obchodech najdete s ním spojené akce. Jedním z prvních je Ubisoft, který si připravil velkou slevovou akci a k tomu i menší rozdávačku. Do své herní knihovny si zdarma můžete přidat Splinter Cell: Chaos Theory. Sam Fisher už se na herní scéně dlouhou dobu neukázal, takže není od věci si připomenout, co je tento agent vlastně zač.

718778c1-7657-4d07-b283-de026c570a92

Ještě, než přejdeme ke konkrétním tipům na slevy, tak tady pro vás máme ještě slevový kód. U některých titulů můžete získat s kódem BF20 ještě 20% slevu navíc. Tato nabídka má ale svá omezení, takže nemusí platit na všechny nákupy.

Mezi slevami najdete i čerstvé kousky Ubisoftu jako je Far Cry 6 (50$) nebo Riders Republic (45$). Jejich starší hry už jsou o poznání levnější. Za hubičku můžete mít třeba Far Cry 5 (12$) nebo loňské Watch Dogs Legion (20$). Pro většinu z nich akce zahrnuje i DLC nebo rovnou celé season passy. Stejně tak jsou ve slevách i obsáhlejší edice her.

Z novinek je nejvíce zlevněný nový ročník tanečního Just Dance (30$). V tomhle případě ale musíte také počítat s tím, že jestli chcete mít přístup ke kompletní knihovně skladeb, tak se neobejdete bez dodatečného měsíčního předplatného.

Váš názor Další článek: MultiVersus je bojovka od Warner Bros., ve které se objeví Batman, Shaggy i Tom a Jerry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,