Hry zadarmo nebo se slevou: Civilizace VI zdarma a epická akce

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Games Store – Civilization VI zdarma

Nabídku Epicu z minulého týdne, což bylo Grand Theft Auto V, se jim dlouho nejspíš jen tak nepovede překonat. I tentokrát tady ale máme výbornou záležitost. Je nám jasné, že nesklidí takový úspěch už jen proto, že je to strategie. Šestá Civilizace ale rozhodně stojí za to.

image.png

Jedná se o zatím poslední díl série, který se od jeho předchůdců liší v mnoha ohledech. Tím nejvýraznějším na první pohled je grafika. Hra je nyní celkově velmi stylizovaná. Koncept je ale stále stejný. Začínáte jako obyčejný národ a je na vás, jak budete nakládat se svými zdroji. Můžete se pustit do válek, diplomacie nebo nechat věcem volný průběh.

Spousta nových funkcí do hry přináší několik DLC. Ta ale součástí rozdávání zdarma nejsou. Nemusíte si však dělat obavy. I bez nich je šestá Civilizace jednou z nejlepších her ze strategického žánru, které se na trhu objevily za posledních pár let.

Váš názor Další článek: GTA V si pořídilo už 130 milionů hráčů, daří se i Red Dead Redemption 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,