Hry zadarmo nebo se slevou: další lednové slevy a Star Wars zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Star Wars Battlefront II zdarma

Pro fanoušky herních Star Wars tento týden přišlo hned několik dobrých zpráv. Vrací se studio Lucasfilm Games, jen v trochu jiné formě, než jsme na to byli za jeho původního fungování zvyklí. Spolu s tím přišlo i oznámení nové hry s otevřeným světem od Ubisoftu. Celý týden můžete zakončit u rozdávačky na Epic Store, kde si do příštího čtvrtka můžete vzít Star Wars Battlefront II.

starwarsbattlefrontii-2017-10-04-22-38-45-378.jpg

Konkrétně se jedná o Celebration edici, což znamená, že obsah, který vyšel po 20. prosinci roku 2019 si budete muset dokoupit samostatně. Dostanete tedy vše od původní hry až do DLC The Rise of Skywalker. Chybí jen pozdější přírůstky z updatů spojených s původní trilogií.

Stejně jako většina her od EA na tom nebyly Star Wars Battlefront II z počátku vůbec dobře. Vývojáři schytávali kritiku nejen za malé množství obsahu, ale hlavně za agresivní systém mikrotransakcí, který se řešil ještě měsíce po vydání. Od té doby se hra znatelně změnila a stala se z ní docela příjemná multiplayerová střílečka. Možná, že kdyby takhle vypadala hned z počátku, byl by z ní mnohem větší úspěch.

Diskuze (2) Další článek: Plán Cyberpunku 2077 je nejdříve dokončit opravy, potom vydat DLC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,