Hry zadarmo, nebo se slevou: dinosauří balíček a adventura Paradigm zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Jurassic Bundle

V posledních týdnech jsme tu měli hned několik dobře vypadajících balíčků na Humble Bundle. Nyní je tady něco pro fanoušky dinosaurů z Jurského světa. Za cenu necelých 10€ můžete mít budovatelskou strategii Jurassic World Evolution od studia Frontier Developments rovnou s několika DLC balíčky.

17d0cea5-782c-4135-a6a8-c209dbc36028

Kromě základních scénářů a pravěkých stvoření se tedy dostanete ke spoustě dalších. Z těch větších rozšíření jsou tady i Secrets of Dr. Wu, která před hráče staví náročnější úkoly. Zmíněný doktor se věnoval hlavně výzkumu hybridních dinosaurů, takže narazíte na doposud neviděné druhy. V sérii scénářů odhalíte tajemství, na která přišel.

Pokud se vám stavění vlastního dinosauřího parku zalíbí, tak můžete využít 50% slevy na druhý díl, která je také součástí balíčku. Využít ji můžete v Humble Store. Nesmíte ale váhat moc dlouho. Platí totiž pouze do 1. června.

Váš názor Další článek: Bethesda uvolnila na Steam kultovní klasiky ze sérií The Elder Scrolls a Wolfenstein. Jsou zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,