Hry zadarmo, nebo se slevou: festival demoverzí na Xboxu a digitální deskovka Game of Thrones zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

ID@Xbox Summer Game Fest Demo Event

Oproti Steam Next Festu je počet her, které si v rámci xboxového festivalu můžete vyzkoušet, o poznání menší, ale i mezi těmi 34 demoverzemi se najde několik zajímavých kousků. Jelikož se celá událost točí okolo programu ID@Xbox, tak jde hlavně o tituly od menších vývojářských studií. Vyzkoušet si je můžete na Xboxu Series S|X i Xboxu One. Akce končí 27. června. 

4663880f-ee3a-4dde-b4e2-23cca99f2958

Na první pohled velmi dobře vypadá logická adventura Boxville, která hru kombinuje s animovaným filmem. Svým stylem lehce připomíná výtvory českého studia Amanita Design. Cílem vývojářů je prý hlavně to, abyste si při hraní odpočinuli a zbavili se stresu.

O něco víc akce na vás čeká v FPS Stuffed. Podíváte se do snů malé holčičky. Nenajdete v nich ale princezny ani poníky. Místo toho se v roli plyšového medvěda budete bránit vlnám nočních můr, které převzali podobu ostatních hraček. Do boje se můžete vydat sami nebo v kooperaci až pro 4 hráče.

Jako další můžete sáhnout třeba po rytmické střílečce Metal: Hellsinger. Soundtrack tady hraje důležitější roli než je doplnění atmosféry. Pokud budete střílet do rytmu, vaše poškození se výrazně zvýší a čím déle se vám ho podaří udržet, tím víc nabírá hudba na intenzitě. Zastoupení žánrů je v Summer Game Fest Demo festivalu široké, takže můžete zapátrat na vlastní pěst, jestli některá z demoverzí sedne vašemu vkusu.

Váš názor Další článek: Tony Hawk tvrdí, že Activision zrušilo veškeré plány na další hru ze skejťáckého univerza

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,