Hry zadarmo nebo se slevou: festival polských her a RPG Pine zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Pine

Po týdnu, kdy se na Epicu rozdával pouze bonus od jedné z free-to-play her, tady zase máme něco zajímavějšího. Pine nepatří mezi nejznámější herní tituly, ale na pohled nevypadá vůbec špatně. Jedná se o akční adventuru odehrávající se v otevřeném světě jménem Albamare.

image.png

Zahrajeme si za Hueho, mladíka, který prozkoumává zdejší krajiny, obchoduje a na své cestě se probíjí skrz zástupy potvor, které jsou podle všeho chytřejší než lidé. Jeho hlavním cílem je najít nové útočiště pro svůj kmen. Do jisté míry je na vás, jak bude jeho cesta probíhat. Můžete si zvolit, které druhy budete brát jako své spojence.

Na druhou stranu se ale nemůžete přátelit se všemi. Pine je do jisté míry také survival záležitost, takže někde musíte sehnat dostatek zdrojů. Nejjednodušeji se k nim dostanete ve vesnicích. Kradením a vyháněním ostatních z jejich obydlí si ale jen přiděláte nové nepřátele, takže své počínání musíte dobře promýšlet.

Váš názor Další článek: E3 se zúčastní Square Enix i Bandai Namco. Ukáže se Elden Ring?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,