Hry zadarmo, nebo se slevou: festival přežití na Steamu a kooperační Unrailed zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Board Games Week

Deskovky jsou v posledních letech velmi populární i v rámci online hraní. Valnou většinu velkých jmen najdete v digitální podobě. Na tento druh her se zaměřila aktuální akce na GOGu. K deskovkám ale ještě přihodila spoustu dalších her, které jsou ideální pro hraní v kooperaci. To platí třeba pro odpočinkové Stardew Valley (11,4$), ve kterém se pokusíte přivést k životu starou farmu.

cd5d36d5-982c-48f5-9668-c22ed48fada9

Carcassonne (5$) je mezi deskovkami už považované za klasiku. V akci si kromě základní verze můžete dokoupit i několik rozšíření. Do toho spadají třeba zimní radovánky ve Winter and Gingerbread Man (2,44$) nebo hospůdky a katedrály z Inns & Cathedrals (2,44$).

Spoustu rozšíření tady má také Ticket to Ride (5$). V téhle deskovce se pokusíte vybudovat co nejrychlejší spojení mezi městy a dopravit vše potřebné do cílových destinací. S rozšířeními se můžete podívat do různých částí světa. Kromě evropských zemí jako Francie nebo Německo je tady i Indie nebo Amerika.

V rámci této akce je také k dispozici Trine: Ultimate Collection (12,76$), která zahrnuje všechny díly této výborné logické plošinovky. Společně s trojicí hrdinů s unikátními schopnostmi se podíváte do jejich začátků a skončíte řešením princových nočních můr.

Diskuze (4) Další článek: Elden Ring se na YouTube dočkal jednoho z nejambicióznějších startů v historii průmyslu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,