Hry zadarmo nebo se slevou: festivalové akce a Saints Row: The Third zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Saints Row: The Third Remastered a Automachef zdarma

Během včerejší Opening Night Live byl mimo jiné představen také nový díl šílené série Saints Row. Aby vám čekání na jeho vydání lépe ubíhalo, tak si nyní remasterovanou verzi třetího dílu můžete zdarma uzmout v rámci rozdávačky na Epicu.

image.png

Tato městská akce se od konkurence odlišuje hlavně svým odlehčeným pojetím. Takové bizarnosti jako v Saints Row jen tak někde neuvidíte. Do hraní se navíc můžete pustit i v kooperaci. Remaster oproti originálu pak lehce vylepšuje grafické a technické zpracování a rovnou máte přístup i k veškerému obsahu z DLC.

Vedle toho je tento týden ještě k dispozici logická hra Automachef, ve které se chopíte role designéra automatizovaných kuchyní. Musíte využít své zdroje tak, aby do sebe všechno perfektně zapadalo. Postupem času se od jednoduchých puzzlů dostanete ke složitějším levelům, které už budou vyžadovat chvíli přemýšlení.

Diskuze (1) Další článek: To nejlepší z Opening Night Live 2021. Saints Row, Halo Infinite, Outlast Trials a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,