Hry zadarmo nebo se slevou: Football Manager 2020 a Watch Dogs 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Creators Choice sale

Kromě každotýdenního rozdávání her zdarma tentokrát na Epicu najdete také slevovou akci, ve které jsou tituly vybrané nejrůznějšími tvůrci. Za nižší cenu tak můžete dostat hry z rozmanitých žánrů a nechybí ani pár těch, které jsou aktuálně dostupné exkluzivně na Epicu.

TeExJ61.jpg

Můžeme začít třeba u Metra Exodus (525 Kč). Zatím poslední díl této série podle předlohy spisovatele Dmitrije Gluchovského zaznamenal velký úspěch. Na rozdíl od předchozích Metro her je mnohem otevřenější, ale stále se nepohybujeme v jednom otevřeném světě. Arťom se se svými společníky vlakem vydává na průzkum odlehlejších krajin. Nejen jeho překvapí, že ve většině z nich žijí samostatné komunity, kterým se také stále daří přežívat. Ve slevě jsou i oba předchozí díly, každý s cenovkou 130 Kč.

Jestli se zrovna poohlížíte po nějaké oddechovce, můžeme doporučit Untitled Goose Game (315 Kč). Tato jednoduchá hříčka, ve které jakožto husa otravujete lidem život, si vysloužila značnou popularitu. Postupně procházíte několika úrovněmi, přičemž v každé z nich máte seznam úkolů, které musíte splnit.

V případě, že naopak hledáte něco náročnějšího, tak můžete vyzkoušet Disco Elysium (788 Kč), což je RPG ze staré školy. Připravte se na to, že budete trávit dlouhé chvíle čtením a proplétáním se skrz konverzace. V roli detektiva budete řešit nejrůznější případy. To, jak bude vypadat průběh vyšetřování a jak na vás budou nahlížet ostatní obyvatelé zdejšího města, záleží čistě na vašem rozhodování.

Váš názor Další článek: Poslední klasický handheld končí. Nintendo 3DS se již nebude vyrábět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,