Hry zadarmo nebo se slevou: Halloweenské slevy a Blair Witch zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam - Československé slevy

Tuto středu jsme oslavili 102. výročí založení Československa a k té příležitosti mimo jiné probíhá slevová akce na Steamu. I když to tak nemusí vypadat, tak u nás za poslední roky vznikla spousta výborných titulů v čele s Kingdom Come: Deliverance (15€), které tady samozřejmě také nemůže chybět. Mezi ostatními slevami najdete i jeho DLC.

20200722181726_1.jpg

Dále můžeme vypíchnout rovnou celé portfolio studia Amanita Desing. S výraznou slevou si můžete pořídit jejich výborné adventury jako je Chuchel (3,5€) nebo Samorost 3 (7€). Dostala se sem i jejich žhavá novinka Creaks (17€). V tomhle případě už ale sleva není tak znatelná.

Z novějších kousků můžeme doporučit hororovou adventuru Someday You’ll Return (8,4€), jejíž autoři se o ni stále náležitě starají. Bohužel je při vydání nepříjemně potrápili piráti a vaši podporu by si bezesporu zasloužili. Hledání ztracené dcery v moravských lesích má výbornou atmosféru a příroda vypadá fantasticky.

Ani žánr metroidvania není českým hrám úplně cizí. Konkrétně se do něj pustilo studio Attu Games s jejich Feudal Alloy (3€). V roli robota s rybou v hlavě musíte získat od banditů zásoby oleje, které vám ukradli. Attu je jediný, kdo je momentálně v takovém stavu, aby se mohl vydat po jejich stopách a vyřídit si to s nimi, jak se patří.

Diskuze (3) Další článek: Sony ukazuje listopadovou nabídku PS Plus her, nechybí ani PS5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,