Hry zadarmo nebo se slevou: hororová akce a For the King zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Games Store – For the King zdarma

Tento týden máme v nabídce her zdarma na Epicu opět jen jeden menší titul. Stejně jako v předchozích týdnech ale doporučujeme dávat pozor, jestli se v ní v průběhu dalších dní neobjeví ještě něco navíc. Zatím to ale vypadá, že si budeme muset vystačit s For the King.

image.png

For the King kombinuje hratelnost deskovky a strategického RPG, ve kterém budete pátrat po vrahovi, který má na svědomí smrt vládce zdejšího království. Na tuto výpravu se můžete pustit v singleplayeru nebo se spojit s dalšími hráči skrz lokální i online kooperaci.

Pohyb po herní ploše v mnohém připomíná klasické tahové strategie. Přímé souboje jsou zase inspirované systémem z klasických japonských RPG. Tvůrci se rozhodně nedrželi zpátky, co se přidávání herních prvků týče. Nechybí ani trocha roguelike žánru a dle uživatelského hodnocení tato kombinace nefunguje vůbec špatně.

Váš názor Další článek: CoD: Warzone odrazuje hráče od podvádění, podezřelí budou hrát spolu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,