Hry zadarmo, nebo se slevou: Humble pokračuje a drsná první světová ve střílečce Tannenberg

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store: Válečná akce WW1 Tannenberg: Eastern Front a komiksová hříčka Shop Titans

Po slabším předchozím týdnu tu máme zase na Epicu o něco zajímavější dvojici her, které si můžete stáhnout zcela zdarma. Především stojí za zmínku autenticky podaná střílečka z období první světové války - WW1 Tannenberg. Potěší ale i odlehčenější druhá hra. 

91VarLrG35L._SL1500_.jpg

Tannenberg vás uvrhne do drsného válečného konfliktu na východní frontě až o 64 hráčích. Jedná se o realistickou střílečku, ve které si týmy Ruska a Německa kladou za cíl zabírat jednotlivé úseky na mapě, aby dostali strategickou výhodu v boji. Samozřejmostí je věrohodný pocit z bitevní vřavy, týmová taktika a spousta realistických map. 

Na odlehčení tu máme také komiksově laděné RPG Shop Titans, ve kterém se chopíte role obchodníka. Cílem je craftit celou řadu mocných serepetiček do obchodu, prodávat vše hrdinům, prozkoumávat dungeony kvůli vzácným minerálům a celkově se snažit být nejlepší obchodník v říši. 

Váš názor Další článek: DICE stále pilně pracuje na Battlefieldu 2042. Nová aktualizace se zaměřuje na specialisty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,