Hry zadarmo nebo se slevou: japonská akce a InnerSpace zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Big in Japan 

Na digitální distribuci PlayStationu zase jednou najdete akci zaměřenou na hry z Japonska. Možná vám přijde, že v této produkci se jich najde jen pomálu. Za poslední roky ale vyšla spousta japonských her, které se proslavily po celém světě.  

4ef7ddc2-d3f9-46eb-945b-c03529ac4758

Jednou z těch nejoblíbenějších a zároveň kandidátem na hru minulého roku je remake Resident Evilu 2 (499 Kč). Ještě máte dost času na jeho dohrání před tím, než přijde stejně provedená předělávka třetího dílu. Není to ale jediné, co se Capcomu za poslední roky povedlo. Pokud vaše srdce spíše táhnou RPG, tak určitě zkuste Monster Hunter World (379 Kč). Najdete tady i balíček s datadiskem Iceborne, který přidává obsah na další desítky hodin.  

Dále můžeme přejít k něčemu akčnějšímu. Nier: Automata (499 Kč) v době vydání překvapil hráče svojí rozmanitostí a dokázal perfektně spojit několik žánrů dohromady. V základu je to ale hlavně hack’n’slash mlátička, jak už má studio PlatinumGames ve zvyku. 

Z žánru bojovek tady máme hned několik zástupců. K PlayStationu neodmyslitelně patří Tekken 7 (249 Kč). Můžete si ho pořídit hned v několika edicích. To samé platí třeba i pro Dragon Ball FighterZ (482 Kč). V Big in Japan najdete ale i sérii Dark Souls, Final Fantasy a spoustu dalších kvalitních her. 

Diskuze (1) Další článek: Sledujte premiérové záběry z Baldur's Gate III prostřednictvím streamu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,