Hry zadarmo nebo se slevou: jarní akce a Creature in the Well zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Spring Sale

I když to tak v posledních dnech nevypadá, tak jaro už je oficiálně tady a s ním přišlo hned několik velkých slevových akcí. Jako první přišel na řadu GOG, kde již tradičně najdete hry bez DRM ochrany. Také nechybí jinde nedostupné starší kousky. Součástí slev jsou ale i aktuálnější kousky.

image.png

Stejně si ale jako první dáme jednu retro záležitost. Ubisoft sice série Heroes of Might & Magic uložil k ledu už před řadou let, ale v rámci tahovek se stále jedná o nezapomenutelnou klasiku. Obzvlášť pokud je řeč o třetím díle, který je mnoha považovaný za ten nejlepší. Najdete ho tady v kompletní edici za pouhé euro. Stačí trochu hledání a určitě narazíte i na další díly ve slevě.

Teď už ale tedy k něčemu novějšímu. RPG ze staré školy vzniklo za poslední roky několik, ale pokud vaše srdce prahne po fantasy zasazení, není lepší volby než Divinity Original Sin 2 v definitivní edici (18€). Volnost v rozhodování, široké možnosti vývoje postav, a navíc si to celé můžete projít v kooperaci až pro čtyři hráče.

Ani česká stopa tady tentokrát nechybí. Royal edici Kingdom Come: Deliverance můžete mít za 20€. Spolu se hrou tedy rovnou dostanete i všechna DLC, která mimo jiné zahrnují například i budování vesnice či rytířský turnaj. Doporučování v případě této akce není nic lehkého, protože výběr je obrovský. Slevy se týkají více než 3000 titulů, takže se do nich vydejte na vlastní pěst. Času do konce je ještě více než dost.

Diskuze (3) Další článek: Zombie týmovka Back 4 Blood se odkládá na podzim

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,