Hry zadarmo, nebo se slevou: jarní akce a Total War Warhammer zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Spring Sale

I když se u nás o víkendu zase ochladí, tak je jasně vidět, že už se blíží jaro. S tímto ročním obdobím je spojeno hned několik slevových akcí a jednu takovou najdete i v obchodě PlayStationu. Z časem ověřených pecek můžeme zase jednou doporučit kovbojku Red Dead Redemption 2 (640 Kč), pro kterou byste i po několika letech od vydání marně hledali konkurenci.

Red-Dead-Redemption-II-Screenshot-2019.11.05-19.17.36.13.jpg

Na své si přijdou i fanoušci komiksů od DC. Suicide Squad a Gotham Knights se sice teprve chystají, ale rozhodně byste neměli minout předchozí hry s Batmanem v hlavní roli. Ve slevě najedete Batman: Arkham Collection (480 Kč), která obsahuje vše kromě Arkham Origins, které je považované za ten nejslabší díl.

Za polovic je k dispozici také česká Mafia v definitivní edici (500 Kč). Moderní předělávka této legendy má své mouchy, ale po grafické stránce se povedla na výbornou. Najdete v ní i znovu nahraný český dabing, kde se hlavní role opět ujal Marek Vašut. Příběh Tommyho Angela si tak bez problému můžete projít i na moderních konzolích.

Kromě her samotných jsou ve slevách i nejrůznější DLC a season passy, takže se určitě podívejte, jestli to neplatí právě i pro vaše oblíbenou hru. Z těch nejnovějších je to třeba rozšíření The Witch Queen prio Destiny 2 (800 Kč). Fanoušci her od FromSoftware by pak neměli vynechat DLC The Old Hunters pro Bloodborne (265 Kč). Stejně tak si můžete prodloužit i Spider-manovo dobrodružství v DLC balíčku The City That Never Sleeps (265 Kč).

Diskuze (2) Další článek: Zahrajte si multiplayer Call of Duty: Vanguard zdarma. Máte na to dva týdny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,