Hry zadarmo nebo se slevou: kompletní edice Horizon Zero Dawn zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Horizon: Zero Dawn zdarma

Jak Sony slíbilo, tak také koná. V rámci programu Play at Home po rozdávání devítky menších titulů přichází na řadu další velká pecka. Horizon je jedna ze značek, která začala na PlayStationu 4 a Zero Dawn se rychle stal exkluzivitou, která by neměla chybět žádnému majiteli této konzole. Později se sice dostal i na PC, ale to nic nemění na tom, že je to stále výborné RPG s otevřeným světem a velmi zajímavou tematikou.

Horizon_Forbidden_West_Trailoy_Logo_TM_LegalLine.jpg

Zahrajete si za Aloy ve světě, který se nachází v daleké budoucnosti, i když na to na první pohled nevypadá. Civilizace totiž zanikla a příroda si vzala zpět, co jí právoplatně náleží. Lidé se vrátili k životu v kmenech a menších skupinkách. Zdejší pláně ale nebrázdí úplně typická zvěř. Narazíte na celou řadu mechanických dinosaurů, šelem a dalších druhů potvor. Aloy se v rámci příběhu snaží odhalit nejen to, jak se svět dostal do takové situace, ale hlavně to, co je sama zač. Vyrůstala totiž jako vyvrhel a členové kmenů k ní nebyli zrovna přátelští.

Jako v každé správné akční adventuře tady nechybí vývoj postavy, vylepšování vybavení a spousta nástrojů, které můžete použít při boji nejen s výše popsanými mechanickými monstry. Kromě toho také dost času strávíte prozkoumáváním starých ruin, kde hratelnost připomíná poskakování z Assassin’s Creed.

Hru dostanete rovnou v kompletní edici, takže spolu se základní hrou máte rovnou k dispozici i rozšíření Frozen Wilds. Z jeho názvu vám jistě dojde, že Aloy zavede do promrzlých krajin. Tam na ni čeká pokračování příběhu spolu s novými druhy potvor a vybavením. Tuto nabídku můžete využít do 15. května.

Diskuze (4) Další článek: Nový trailer na akci Necromunda: Hired Gun vás seznámí se zdejším světem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,