Hry zadarmo nebo se slevou: kooperační akce na Xboxu a Nioh zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Nioh: Complete Edition a Sheltered zdarma

Tento týden si Epic zase jednou přichystal překvapení na poslední chvíli. Kromě avizovaného Sheltered si zdarma můžete vzít i kompletní edici výborné soulsovky Nioh. V roli Williama se vydáte do Japonska, kde se jakožto outsider zapojíte do zdejších sporů. I když se hra inspiruje reálnou historií, tak je plná démonů, mytických potvor a obřích bossů, kteří vás zvládnou potrápit klidně na několik hodin.

image.png

I když se Nioh často přirovnává k Dark Souls, tak mají obě série spoustu odlišností. Tři různé bojové postoje, hromada lootu a svižnější akce jsou jen některé z nich. V tomto balení navíc dostanete i všechny tři DLC, které přidávají ještě náročnější nepřátele. 

V Sheltered se pak stanete ochráncem své rodiny, kterou musíte uchránit před celosvětovou apokalypsou. Vaší hlavní starostí je zajistit dostatek zdrojů pro každého, což znamená, že se musíte vydat na povrch, který po nedávné katastrofě není zrovna bezpečný. Navíc nejste tím jediným, kdo se snaží urvat pro sebe, co se dá.

Dalším důležitým prvkem hry je udržování a rozšiřování svého úkrytu. Věci jako zabezpečení a dostatek prostoru jsou také na vás. Zkrátka musíte udělat všechno pro to, aby se vaše rodina měla co možná nejlépe.

Diskuze (1) Další článek: Byl oznámen remake Star Wars: Knights of the Old Republic

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,