Hry zadarmo nebo se slevou: letní akce na Epicu a balíček strategií

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – 20XX, Barony a Superbrothers: Sword & Sworcery EP zdarma

Po delší době si na Epic Store zase jednou můžete do knihovny přidat rovnou trojici titulů. První z nich jménem 20XX na pohled vypadá velmi podobně, jako nové díly ze série Mega Man. 20XX ale patří do žánru rogue-like. Každý průchod je jiný díky náhodně generovaným úrovním a pokaždé budete nacházet jiná vylepšení, kterých je celkově přes 100. Do hraní se také můžete pustit v kooperaci skrz online nebo lokální mutliplayer.

image.png

Superbrothers už jsou 8 let starou záležitostí. Jedná se o dobrodružnou adventuru, ve které se vývojáři zaměřili hlavně na její audiovizuální styl. Zahrajete si za bojového mnicha v době bronzové, který se nachází v horách. Čekají na něj nejen nároční nepřátelé, ale také hudební hádanky.

Jako poslední tady máme Barony, které na první pohled vypadá jako kombinace starých FPS stříleček na Doom enginu s grafikou Minecraftu. V pohybu je to ale už něco jiného. Stejně jako 20XX je to rogue-like záležitost, ve které se budete prodírat chodbami dungeonů a porcovat u toho všemožné potvory. Na výpravu se můžete vypravit v kooperaci až ve čtyřech hráčích.

Váš názor Další článek: Razer BlackShark V2: esportová sluchátka se špetkou luxusu | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,