Hry zadarmo nebo se slevou: letní akce PlayStationu a válečný Verdun zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Verdun a Defense Grid: The Awakening zdarma

Další týden slev a další dvojice titulů zdarma, které si můžete uzmout na Epic Store. Tentokrát tady máme jednu válečnou multiplayerovku a tower defense strategii. Verdun se odehrává na západní frontě během první světové války. Jedná se o čistě multiplayerovou záležitost. Vyzkoušíte si jak roli útočící čety, tak obranu své linie.

image.png

I když je Verdun v první řadě akční FPS, tak v něm hraje důležitou roli i taktika. To platí zejména v režimu První linie, kde postupně dobýváte území a podle toho, nad jak velkou částí máte zrovna kontrolu, se prostředí mění. Samozřejmě ale nechybí ani tradičnější herní módy jako je Deathmatch.

Oproti tomu je Defense Grid: The Awakening přímočařejší. Na své základně stavíte a vylepšujete vybavení a zbraně, díky kterým nepřátelské jednotky padnou co možná nejrychleji. S každou další vlnou se úroveň obtížnosti zvyšuje, takže postupně budete muset více promýšlet, jaké prostředky proti nepřátelům použít.

Váš názor Další článek: Remake hororového Dead Space oficiálně oznámen, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,