Hry zadarmo, nebo se slevou: letní slevový festival a Demon's Tilt zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Games Festival

V obchodě GOG už to dávno není jen o retro záležitostech, jak to platilo v jeho začátcích. To poznáte hned s prvním pohledem na nový herní festival, který je spojený s velkými slevami. Kromě starých klasik jsou tady i tituly z posledních let. Třeba takové Disco Elysium ve Final Cut verzi (17,5$) je jednou z nejchválenějších adventur posledních let.

Disco Elysium_20211126132128.jpg

Za polovic můžete mít také nechvalně známý Cyberpunk 2077 (33$). Do hry přišlo už několik patchů s opravami a vylepšeními, ale stále je tak trochu o náhodě, jestli budete mít bezproblémový průchod nebo ne. Až bude Cyberpunk v perfektním stavu, bude bezpochyby výborným sci-fi RPG. Zatím je ale stále potřeba brát ohledy na jeho problémy.

Nedávno do kin zase jednou zavítal Batman, takže se nejednomu hráči jistě zachtělo znovu navštívit město netopýřího muže. Ve slevách na GOGu najdete několik dílů Batmanovy arkhamské série. My doporučujeme hlavně Arkham City (5,5$), které má parádní město, kde řádí ikoničtí záporáci. Vedle toho byste neměli minout ani výborný Arkham Knight (8,75$).

Diskuze (5) Další článek: Suicide Squad se odkládá. Ligu spravedlnosti pozabíjíme až v příštím roce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,